filter

Filter

Alle programma's
TVW
RAS
RES

Middelharnis

De gemeente werkt aan een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee. Met eiland brede maatregelen en projecten, maar ook lokaal. Op deze pagina vindt u projecten waaraan wordt gewerkt. Heeft u een goed idee? Laat het ons weten!

In september zijn we gestart met informatiebijeenkomsten onder de noemer Klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee. Deze worden momenteel omgezet naar online bijeenkomsten. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging van de gemeente. Meer weten? Benader de projectleider van jouw dorp. Nog niet ieder dorp heeft een projectleider, deze informatie wordt nog aangevuld.

We starten met informatiebijeenkomsten in vijf dorpen: Stellendam, Ooltgensplaat, Oude Tonge, Sommelsdijk en Stad aan ’t Haringvliet. In de andere dorpen komen we in 2021 ook met meer informatie. Houd deze website in de gaten.

Doe je mee?

Gemeente Goeree-Overflakkee
Duurzaamheidslening

Nieuws

Wethouder Tea Both opent groen schoolplein

Op maandag 31 mei opende wethouder Tea Both samen met de leerlingen uit groep 4, het vernieuwde groene schoolplein van de Groen van Prinstererschool in Middelharnis. Deze school heeft onlangs een deel van het schoolplein vernieuwd. Tegels zijn verwijderd en planten zijn ervoor in de plaats gekomen. De kinderen hebben...

Lees verder
7 juni: Online bijeenkomst over duurzaamheid
26 mei 2021
Meer nieuws