filter

Filter

Alle programma's
TVW
RAS
RES

Eerder hebben we aangegeven dat Oude-Tonge een van de vijf dorpskernen is waar we in 2021 samen met de inwoners en ondernemers zouden starten met het maken van plannen op het gebied van duurzaamheid en klimaat.

Vanwege alle ontwikkelingen in Oude-Tonge hebben we in samenspraak met de dorpsraad besloten om dit traject uit te stellen tot 2022. Mocht u voor die tijd vragen hebben of iets willen afstemmen dan kan dit door een mail te sturen naar projectleideroudetonge@goeree-overflakkee.nl.

We starten met informatiebijeenkomsten in vier dorpen: Stellendam, Ooltgensplaat,  Sommelsdijk en Stad aan ’t Haringvliet. In de andere dorpen komen we in 2021 ook met meer informatie. Houd deze website in de gaten.

Doe je mee?

Gemeente Goeree-Overflakkee
Duurzaamheidslening

Nieuws

Klimaatkrachtig Oude-Tonge start in 2022

Eerder hebben we aangegeven dat Oude-Tonge een van de vijf dorpskernen is waar we in 2021 samen met de inwoners en ondernemers zouden starten met het maken van plannen op het gebied van duurzaamheid en klimaat. Vanwege alle ontwikkelingen in Oude-Tonge hebben we in samenspraak met de dorpsraad besloten om...

Lees verder
7 juni: Online bijeenkomst over duurzaamheid
26 mei 2021
Meer nieuws