filter

Filter

Alle programma's
TVW
RAS
RES

De gemeente werkt aan een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee. Met eiland brede maatregelen en projecten, maar ook lokaal. In Sommelsdijk werken we samen met inwoners en ondernemers aan plannen over het energieverbruik in de toekomst. Welke duurzame oplossingen zijn er en wat betekent dit voor woning- en pandeigenaren? En hoe gaan we om met meer hitte en hevige regenval? Op deze pagina vindt u de projecten waaraan wordt gewerkt. Doe mee!

In Sommelsdijk zijn we al goed op weg. We hielden al verschillende bijeenkomsten. We betrekken graag iedereen uit de kern bij de plannen. Wilt u aansluiten? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar projectleidersommelsdijk@goeree-overflakkee.nl. Wat we tijdens de vorige bijeenkomsten bespraken, vindt u hier.

Doe je mee?

Gemeente Goeree-Overflakkee
Duurzaamheidslening

Nieuws

Terugblik bijeenkomst Sommelsdijk (25 augustus)

Woensdagavond 25 augustus hebben wij voor de derde keer een bewonersbijeenkomst georganiseerd. Dit was de eerste fysieke bijeenkomst in De Zwaluw. Het was heel leuk om iedereen in het echt te zien! Je merkt gelijk dat een fysieke bijeenkomst meer interactie (mogelijk) is. Deze bijeenkomst is er gebrainstormd over onderwerpen...

Lees verder
Terugblik bijeenkomst Sommelsdijk (21 juli)
28 juli 2021
Terugblik 23 juni
1 juli 2021
Digitale informatieavonden Sommelsdijk en Stellendam
28 mei 2021
7 juni: Online bijeenkomst over duurzaamheid
26 mei 2021
Enquêteresultaten Sommelsdijk
25 mei 2021
Digitale bijeenkomsten in Sommelsdijk en Stellendam
29 april 2021
Meer nieuws