Inwoners en ondernemers uit Stad krijgen aanbod op maat

Er zijn veel verschillende soorten woningen in Stad aan ’t Haringvliet te vinden. Huizen worden nu op diverse manieren verwarmd, de mate van isolatie verschilt, maar ook de wensen en behoeften van de inwoners verschillen. Daarom is besloten om alle inwoners en ondernemers een aanbod op maat te doen. Met andere woorden: een goede en betaalbare oplossing per adres in Stad aan ‘t Haringvliet.

Schouw
Om dit uit te kunnen voeren zal iedere woning of onderneming bekeken worden. Dit heet een schouw. Tijdens deze schouw wordt uitgelegd welke aanpassingen nodig zijn en welke kosten vanuit het project worden vergoed. Ook kunt u al uw vragen over Stad Aardgasvrij stellen.

Tijdens de schouw wordt alleen de optie waterstof voor u bekeken. Als u benieuwd bent of een elektrische oplossing interessant is, kunt u een energiecoach inschakelen via: https://energieloketgo.nl/actiepagina/energiecoach-gesprek/.

Planning
Er wordt nu hard gewerkt aan een planning voor de schouw. Verwacht wordt dat inwoners en ondernemers vanaf augustus een afspraak kunnen maken via deze website: https://stadaardgasvrij.nl/.

Terug