Digitale bijeenkomsten in Sommelsdijk en Stellendam

Op 25 en 27 mei organiseert Klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee online informatiebijeenkomsten voor inwoners van Sommelsdijk en Stellendam. De bijeenkomst voor Sommelsdijk vindt plaats op 25 mei, de bijeenkomst voor Stellendam op 27 mei.

Graag gaan wij met u in gesprek over de volgende onderwerpen:

  1. Hoe kunnen we energie besparen en waar halen we in de toekomst onze energie vandaan?
  2. Hoe gaan we onze huizen verwarmen zonder aardgas?
  3. Hoe gaan we om met extreme droogte en wateroverlast?
  4. En op welke manier kunnen inwoners hier een rol in spelen?

Uw mening en ideeën over deze onderwerpen zijn voor ons belangrijk. Uit de online enquête die wij onlangs hielden over duurzaamheid en mogelijke oplossingen en maatregelen, gaven veel inwoners aan het belangrijk te vinden vroeg betrokken te worden bij plannen. Ook het zelf kunnen kiezen van een alternatief voor aardgas wordt vaak genoemd. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

Uitnodiging online bijeenkomst

Het liefst hadden we u persoonlijk ontmoet. Dat is nu nog niet mogelijk. Omdat we u toch graag willen informeren, organiseren we de online bijeenkomsten. U kunt deze bijeenkomst dus thuis, achter de computer, bijwonen. Heeft u tijdens de bijeenkomst vragen of opmerkingen, dan kunt u deze via de chat aan ons stellen. We geven dan direct reactie. De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Meer weten?

Voor vragen over de bijeenkomst, kunt u contact opnemen met de projectleider Klimaatkrachtig Sommelsdijk, Sanne Groenewegen. Zij is bereikbaar via projectleidersommelsdijk@goeree-overflakkee.nl en 06 25 72 64 16.

Terug