Denk en doe mee

Wij willen samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties werken aan een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee. Samen nadenken over een plan voor schone en duurzame energie voor onze woningen en bedrijfsruimten. Ideeën bedenken om het energieverbruik op ons eiland flink terug te dringen. En oplossingen toepassen in tuinen en de openbare ruimte om regenwater de ruimte te geven en hittestress te voorkomen.

afbeelding

Bijeenkomsten

Tijdens informatiebijeenkomsten leggen we uit wat de rol is van de gemeente Goeree-Overflakkee en welke rol jij kunt spelen om ons doel te bereiken. Er is ruimte om initiatieven te bespreken en vragen te stellen. Maar we kunnen ons voorstellen dat er nog vragen zijn. Hiernaast een opsomming van de meest gestelde vragen.

Eerst volgende bijeenkomst:

Donderdag 22 september | bijeenkomst meedenkersgroep Ooltgensplaat

Op donderdag 22 september van 19:30 – 21:00 uur komt de meedenkersgroep van Ooltgensplaat bij elkaar in ’t Centrum. De bijeenkomst wordt gebruikt om richting te bepalen voor het klimaatplan en worden lopende initiatieven zoals het buurt-Energieloket van 26 maart besproken. Tot slot geven de werkgroepen een update van de ontwikkelingen.

Wilt u ook deelnemen? Stuur dan een berichtje naar projectleiderooltgensplaat@goeree-overflakkee.nl.