Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Uitdagingen
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Zelf aan de slag
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Verhalen
Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee!Denk mee

Interesse in subsidie voor de isolatie van uw woning?


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

Laat dan hier uw gegevens achter!

Bent u eigenaar en hoofdbewoner van een woning op Goeree-Overflakkee? En heeft uw woning energielabel D,E,F of G en wilt u uw woning isoleren? Dan is de kans groot dat u binnenkort subsidie kan aanvragen voor het isoleren van uw woning. De rijksoverheid heeft beloofd woningeigenaren te helpen om de woning te verduurzamen. De subsidie is nu nog niet beschikbaar en de vorm en planning zijn nog niet bekend. Maar wij willen u wel graag op de hoogte brengen als er ontwikkelingen zijn. Daarom kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.

Bent u huurder van een woning van Oost West Wonen en heeft u een vraag over de isolatie van uw woning? Neem dan rechtstreeks contact op met de woningcorporatie via info@oostwestwonen.nl of telefoonnummer 0187-221100.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). Uw gegevens worden verwijderd zodra er meer bekend is over de subsidie en wij u hierover hebben geïnformeerd. 

1. Contact opnemen

Waarvoor mogen we contact met u opnemen? *

 

Ik weet dat deze subsidie nu nog niet beschikbaar is, maar mogelijk wel komt. En dat deze aanmelding geen recht op subsidie geeft. *

 

2. Hoe kunnen we u bereiken?

 

Ik wil de uitnodiging graag ontvangen per: *

 

 


3. Waar zoekt u hulp bij?

Kunt u alvast aangeven waar u behoefte aan heeft? *

 

Als u behoefte heeft aan extra geld om uw woning te isoleren, hoe wilt u dit aanpakken? *

 

Als u behoefte heeft aan hulp bij het maken van de juist keuze, welke informatie heeft u nodig? *


4. Heeft u het financieel zwaar door de gestegen energieprijzen of door andere prijsstijgingen?

Heeft u het financieel zwaar? Bijvoorbeeld door de stijgende energieprijzen of boodschappen? Dan kunt u in gesprek met een adviseur van de gemeente. Deze kijkt samen met u naar uw financiën en welke mogelijke oplossingen en regelingen er voor u zijn. Kijk op https://www.goeree-overflakkee.nl/geldzorgen-en-armoede. Bel 14 0187, optie 1  (Sociaalcontactpunt) of wij kunnen u bellen. 


5. Tot slot

Dank u voor uw vooraanmelding. U hoort van ons zodra we meer weten. ​

Heeft u aangegeven dat wij u bellen voor een financieel adviesgesprek? Dan bellen we u binnen twee weken voor een afspraak.Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...


Cookie-instellingen